Pharmaknowledge

Pharmaknowledge  biedt nascholingen voor apothekers, apothekersassistenten, POH en verpleegkundigen van de thuiszorg.

De zorg bevindt zich in het middelpunt van een grote verandering. Bezuinigen, taakdelegatie, meer handen vrij voor de patient, beleidsverandering zijn aan de orde van de dag. Scholing van zorgverleners en personeel wordt vaak als sluitpost gezien en niet als beleid.  Pharmaknowlegde biedt de mogelijkheid om apotheken, thuiszorg en huisartsen te helpen daarin de juiste positie in te kunnen nemen en de juiste keuzes te maken.

Pharmaknowledge komt naar u toe!

Pharmaknowledge stelt zich ten doel nascholing te geven binnen de regio. Hiermee willen we bijdragen aan een optimale invulling van tijd voor zowel de apotheek als de apotheek assistent. De nascholingen worden gegeven in de vorm van interactieve cursussen of workshops.


Pharmaknowledge ontwikkelt en organiseert scholingen voor verpleegkundigen op het gebied van medicatie.

Scholingen worden georganiseerd op goed bereikbare locaties, centraal binnen een regio gelegen. Ook in-company trainingen zijn mogelijk. Interesse? Neem contact met ons op.

Pharmaknowledge ONLINE

Door de veranderde omstandigheden veroorzaakt door het Corona virus richt Pharmaknowledge zich op het organiseren van online cursussen. Denk daarbij aan de virtuele klas (met TEAMS of ZOOM), webinars, e-learnings. Totaal nieuwe (of andere) scholingsconcepten, waar nog dagelijks aan gesleuteld wordt. Echter wel concepten met toekomst. Hierbij komt Pharmaknowledge letterlijk naar u toe; gewoon thuis nascholen via PC, laptop, tablet of zelfs smartphone.