FAQ

Inschrijven voor een bijeenkomst+

Hiervoor dient u ingelogd te zijn. U heeft nog geen inloggegevens voor Pharmaknowledge Via het digitale inschrijfformulier wat u kunt vinden onder "Aanmelden". Klik hier op en het inschrijfformulier opent zich. Vul dit formulier in; alle velden met een * zijn verplicht. U dient zelf een wachtwoord in te geven. Uw persoonlijke emailadres en het wachtwoord zijn noodzakelijk om in te loggen op Pharmaknowledge. U geeft ook aan bij wat voor bedrijf u werkt, bijvoorbeeld een apotheek of een huisartsenpraktijk. Klik het juiste aan. Bij het kopje "bedrijf" vult u een deel van de naam van uw bedrijf in. Veel bedrijven zijn met naam en adres in onze website aanwezig. Begin bijvoorbeeld niet met "apotheek", maar met (een deel van) de naam van de apotheek. U krijgt dan een lijst met apotheken te zien die aan die lettercombinatie voldoen. Staat er niets in de database, dan ziet u het woord "Anders". Klik dat aan en geef bij "Opmerkingen" de naam en het adres van het bedrijf of instelling. Wij zorgen voor de juiste weergave in de database. Klik daarna op ‘Aanmelden’. Beschikt u wel over inloggegevens (emailadres en wachtwoord), dan vult u die in en uw persoonlijke pagina opent zich.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt+

De inloggegevens zijn het emailadres dat u opgegeven hebt en een wachtwoord. Indien u de inloggegevens niet meer weet, typt u bij "Inloggen" "wachtwoord vergeten". U vult vervolgens het emailadres in en u ontvangt direct de inloggegevens. Indien u ook niet weet welk emailadres u heeft opgegeven, stuur dan een email naar info@pharmaknowledge.nl. U ontvangt dan de juiste inloggegevens per mail.

Hoe weet ik zeker dat Pharmaknowledge mijn inschrijving voor een bijeenkomst heeft ontvangen?+

Na uw inschrijving ontvangt u van Pharmaknowledge per e-mail een bevestiging van deelname. Zodra u deze heeft ontvangen, bent u definitief ingeschreven. Circa 2 weken voor de bijeenkomst ontvangt u een herinneringsmail. Mocht u na uw inschrijving nog uitnodigingen ontvangen, dan kunt u die als niet verzonden beschouwen.

Ik kan wegens omstandigheden niet deelnemen. Hoe meld ik mij af?+

Annulering van deelname is bij Pharmaknowledge alleen schriftelijk mogelijk. Per e-mail of post dient uw annulering uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst bij Pharmaknowledge binnen te zijn. Na deze datum bent u het volledige bedrag verschuldigd en kan geen restitutie meer plaatsvinden. Voor scholingen in het buitenland geldt een afwijkende annuleringsregel. U kunt daarbij niet kosteloos annuleren. Voor de exacte annuleringsvoorwaarden voor die betreffende scholing verwijzen wij u naar de bevestigingsbrief van de scholing waarvoor u zich hebt ingeschreven.

Ik heb mij al ingeschreven, maar ik ontvang nog steeds uitnodigingen. Hoe kan dat?+

Na uw inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van deelname. Zodra u deze hebt ontvangen, staat u definitief ingeschreven. Mocht u toch nog uitnodigingen ontvangen, dan kunt u die als niet verzonden beschouwen.

Wanneer krijg ik mijn factuur?+

Binnen een week na ontvangst van de presentielijst zal Pharmaknowledge een factuur aanmaken en per mail sturen naar apotheek, praktijk of instelling. Bij e-learning kan de factuur direct per Ideal worden betaald of, indien u daarvoor gekozen heeft, wordt een factuur gestuurd naar de apotheek, praktijk of instelling.

Wanneer worden de accreditatiepunten officieel toegekend voor een scholing?+

Het verschilt per beroepsgroep wanneer de accreditatiepunten worden toegekend. Meestal is dit voorafgaand aan de scholing, maar het gebeurt ook wel dat pas na de scholingsbijeenkomst de officiële toekenning wordt verleend.

Worden mijn SANA geaccrediteerde cursussen bijgeschreven in KAOF?+

Bijschrijven van de punten in het KAOF register kon tot 1 juli 2017 door Pharmaknowledge worden gedaan. Na 1 juli is het KAOF register opgegaan in het KA register. Wil je je resultaten hierin laten bijschrijven? Print dan zelf je certificaten uit en laat je resultaten zelf bijschrijven. Hoe dit gaat lees je op de website van Kabiz: http://www.kabiz.nl/beroepen/beroep.aspx?onderwerp=apothekersassistent

Wordt mijn certificaat naar mij gestuurd?+

Het certificaat kunt u vinden na inloggen in Mijn Menu bij "Cursussen". Achter de cursus ziet u een icoon, klik dan aan en het certificaat ontvouwt zich in PDF. Het PDF kunt u uitprinten.